Migrering av bilderna från gamla sidan pågår.

/Drive belt

En nyårsafton är ju ingenting som går att flytta på, och att år 72:s sista dag, 31 i H, inträffade på en måndag är ingenting att göra något åt.
Visst vet vi i Presidiet att detta ledde till att en och annan ocentralt bosatt fick lite svårt att infinna sig.
De 50-talet personer som tog sig ifrån denna dag menar vi dock fick sig ett hyfsat nyårsfirande.
Presidiet ger sitt utmärkta erkännande – det första i sitt slag – till sex mycket långväga som den sanningen att säga vrånga dagen till trots ändå infann sig.
Br Lubricant Tray, Christer Knutson, Höganäs, drabbades av flyghaverier men gaf sig sielfva siutton å att taga sig till vårt blot.
Ett par timmar försenad, men till stående applåder, gjorde en andfådd br LT entré och erhöll en vederbörligt calmerande Hammondorgöl, kvalitet A-100.
Br LT fick som tack för sin hart när heroiska insats äran att läsa år 73:s nyskrivna nyårsprolog, något som han gjorde med både emfas & den äran.
Extra långvägserkännande skall i samma veva tillkomma br Generator Mount Screw Joacim Eriksson och hans dam Anna Persson, liksom br Lubicant Wick Ingvar Swärd m. mor, som kom med bil via Norge.
För att inte tala om till följd av JHS snart naturaliserade jämten br Filter Capacitor Hans Richert, som kom från Jonsered, en ort belägen sydsydväst om Sveg.
Och det svängde som tusan.
År 73 e. THP började bra.

Klicka på bilderna för att få dem i större format!